Mellom Alex Gobulev og meg + OBLIGO: Om form og innhold

429,-

Hovedpersonen i romanen får tilsendt brev og pakker adressert til Alex Gobulev. Dette er opptakten til et kriminalmysterium som snart beveger seg i helt andre retninger.

«Blant unge debutanter har Aasprong imponert meg mest. En nittisiders fortløpende tekst som på besnærende vis tvinger oss til å forsøke å tolke eller ordne teksten. Enhver lesning i forhold til ytre referanser bryter sammen, og vi må finne nye sammenhenger for å se hvordan teksten likevel etablerer en form for betydning.» – Hans H. Skei, Aftenposten

«Med en så selvstendig og selbevisst framtreden på den litterære scene er det ingen grunn til å tro at hun har sagt sitt siste ord.» –  Øystein Rottem, Dagbladet (15/12-97)

«Holder leseren i sjakk boken ut.» – Erle M. Stokke, Morgenbladet

«Mellom Alex Gobulev og meg er ein roman som fortener å bli lesen meir enn ein gong.» – Nora Simonhjell, Dag og Tid

 

Monica Aasprong debuterte i 1997 med romanen mellom Alex Gobulev og meg og har siden utgitt diktsamlingene Soldatmarkedet (2006), Et diktet barn (2010) og Sirkelsalme (2013). Aasprong har gjennom sitt forfatterskap etablert en nyskapende poetiske praksis. Nibindsverket Mnemosyne Nomenclatur fra 2018 er et verk bestående av 2174 navn på historiske og samtidige aktører fra ulike felt i den offentlige sfæren; Kompromissløst, dristig og tankevekkende fra en poet som går egne veier.

Obligo Om form og innhold er en essayistisk refleksjon over arbeidet med de ulike verkene og omgivelsen de ble til i.

 

    Monica Aasprong: Mellom Alex Gobulev og meg + OBLIGO: Om form og innhold
  • Forlag: H//O//F
  • Utgivelsesår: 1997/2019
  • Kategori: Prosa
  • Lagerstatus:
    Mange igjen
  • ISBN:
  • Innbinding: Innbundet/heftet

Andre kunder kjøpte også: