Møllebyen Litteraturfestival 2019 – Konsert med Blixa Bargeld og Teho Teardo 24. august

Billetter kun for de som allerede har kjøpt festivalpass eller dagspass lørdag 24. august til Møllebyen Litteraturfestival 2019. Øvrige interesserte kan bestille billetter (376,-) på Universe.

Lyse Netter og Møllebyen Litteraturfestival presenterer Blixa Bargeld og Teho TeardoVerket Scene i Moss 24. august !

Teho Teardo er en italiensk musiker, komponist og lyddesigner bosatt i Roma. Han har skapt soundtrack for flere filmer av Oscarvinnende regissører som Paolo Sorrention og Gabriele Salvatores. Han har vunnet diverse priser for sin musikk, for eksempel Ennio Morricone-prisen og David Di Donatello-prisen.

Blixa Bargeld ble født i Vest-Berlin i 1959. Han har en imponerende karriære. Som autodidakt er han virksom både som sanger, gitarist, låtskriver, komponist og regissør. Han var gitarist i Nick Cave and the Bad Seeds i mer enn 10 år og han er frontfigur for og grunnlegger av det innflytelsesrike eksperimentelle bandet Einstürzende Neubauten. Han er for tiden bosatt i San Francisco, Berlin and Beijing.

Artistenes samarbeid startet i 2013 med albumet «Still Smiling». Siden den gang har de utgitt ytterligere tre album, sist «Nerissimo» fra 2016 og EP-en «Fall» fra 2017. Ofte oppstår denne typen samarbeid i en spesifikk periode og har begrenset varighet, men det er ikke tilfellet her. Bargeld og Teardos samarbeid er resultatet av et spesielt bånd, både artistisk og personlig, ettersom de, med egne ord, gjenoppfinner deres relasjon for å utforske nye territorier.

Dørene åpner kl 21.00, Konsertstart: 22.00.

18. år

Les mer:

www.blixa-bargeld.com | www.tehoteardo.com | www.neubauten.org
www.lysenetter.com | www.mollebyenlitteratur.no | www.house-of-foundation.no |www.verketscener.no

 

 

     Møllebyen Litteraturfestival: Møllebyen Litteraturfestival 2019 – Konsert med Blixa Bargeld og Teho Teardo 24. august

Andre kunder kjøpte også: