FANFARE #3 – det politiske nummeret

I FANFARE #3 diskuteres politisk kunst. Hva er det egentlig? Definisjonene på hva politisk kunst er vil muligens være like mange som svarene på hva politikk og hva kunst er til sammen. Flere kunstnere vil kanskje også mene at de nettopp ikke er politiske; at politikk ikke er kunstens domene. Det tredje nummeret av kulturtidsskriftet FANFARE tar for seg kunstprosjekter som har blitt tatt opp på Stortinget, de som står på hodet når de er uenig og en rekke manifest fra kunstnere fra ulike felt. Nummeret diskuterer moral, frihet og hvor lang levetid en bok har, det tar tempen på pengestrømmen i kulturlivet og ser på konkret kulturpolitikk.
 
Blant bidragsyterne i #3 er: Dag Johan Haugerud, Kjersti Annesdatter Skomsvold, Hans Petter Blad, Kate Pendry, Kaja Gunnufsen, Morten Traavik, Mira Berggrav Refsum, Bernhard Ellefsen, Oddleiv Apneseth, Nina Maria Kleivan og Daniel Kvammen.
 
FANFARE er et kulturmagasin for mange kunstuttrykk, der små og store aktører får stå side om side. Magasinet distribueres gjennom Interpress (Narvesen) og en rekke uavhengige forhandlere i Oslo, Bergen og Trondheim. FANFARE er støttet av Norsk Kulturråd og Fritt Ord. Redaktører er Amalie Kasin Lerstang og Synne Øverland Knudsen.