SEAS Fabrikkers historie: The Art of Sound Perfection

Alle virksomheter i verden går gjennom ulike faser, såsom startfasen, «de gylne årene», og deretter kanskje en periode med nedgang. Mange virksomheter opplever ikke en gang sitt 10-årsjubileum, og det er bare de sterkeste som tåler flere generasjoners utvikling og forandringer.

SEAS Fabrikker AS (SEAS) er et godt eksempel på en slik virksomhet. En bedrift som har kjempet seg gjennom kriser, og gjenvunnet sin anerkjennelse flere ganger. Vi er derfor stolte av å kunne si at vi har stått mot i utfordrende tider, og vi vet at dersom en gammel bedrift skal holde seg relevant og attraktiv i sine markeder, må den fornye og gjenoppfinne seg selv igjen og igjen.

Vi innser at det er kun gjennom å forstå vår historie, vår opprinnelse, og hvor vi kommer fra, at vi kan forberede oss på å møte fremtiden. Siden vi runder 70 år nå i 2020, er dette et glimrende tidspunkt for å foreta en reise bakover i tid og forsøke å forstå hva SEAS er i dag, og ikke minst hva vi ser for oss at SEAS skal bli i fremtiden.

 

«Jeg er imponert. Det er en vakker bok med fin layout og mange viktige bilder. For de som en interessert i musikkhistorie må den være meget verdifull.»

– Oddvar Aasen (Moss Historielaug, tidlg. Redaktør på Moss Dagblad):