Redd barna

349,-

«Ei lita perle med eit stort sug i seg. Språket er usedvanleg elegant og handlinga gripande og spennande på sitt stillfarne vis. Me følgjer småbarnsmor Tanja ein tilsynelatande heilt vanleg dag - ei stund etter at den store katastrofen har ramma familien. Utan å breie seg over mange hundre sider får boka sagt så mykje vakkert og viktig om det å vere eit par, ein familie, eit menneske.» – Ruth Lillegraven

Det er mandag 8. desember i en hvit villa i en liten innlandsbygd på Østlandet. En helt vanlig mandag – tilsynelatende. Snøen laver ned. Tanja skal følge Tore og Jorid til barnehage og skole. Mannen hennes, Paul, skal på legekonferanse i Brussel. De er preget av sorgen over datteren Ida, som døde for et halvt år siden, bare 17 år gammel. Hverdagslivet vender sakte, men sikkert tilbake. Folk rundt dem synes de har klart seg bra. Nå planlegger Tanja og Paul en stor fest i forbindelse med sin 20 års bryllupsdag.

Det er uvanlig mørkt denne dagen, og det snør og snør. Noe er i ferd med å bryte igjennom. Men er det bra eller dårlig? Er det noe man kan bygge et liv på?

Redd barna er en varm og sterk roman om det som bærer oss – og det som river grunnen vekk under føttene våre.

Tiril Broch Aakre er forfatter og oversetter og jobbet i mange år som forlagsredaktør i Tiden Norsk Forlag. Hun er født i Oslo og bor i Hakadal.

Andre kunder kjøpte også: