Alle steder ser deg

298,-

«Broren min kom ikke i bryllupet vårt. Han ringte en uke senere og sa at han hadde skaffet meg en tur til Paris. Han hadde snakket med redaktøren min, og avtalt at jeg skulle fotografere ham i anled­ning utstillingen hans i Latiner­kvarteret. Jeg hadde lovet meg selv at det skulle bli slutt på å stille opp for ham, men allerede samme kveld gikk jeg ombord i et tog på København Hovedbanegård; jeg falt i søvn i Tyskland et sted, og da jeg våknet, var jeg på Gare du Nord. Jeg steg ut på perrongen med en koffert i hånden og nesten to uker foran meg – to uker da jeg skulle være uten Marie og barna.»

En reiseroman og en erotisk roman, en historie om ekte­skap og utroskap – og dessuten en intens fortelling om to brødre. Hva skjer hvis man lar være å lytte til drømmene sine, eller drømmene flyr så høyt at de ikke lar seg realisere?

Janus Kramhøft er født i Århus (1972) og er i dag bosatt i Oslo. Han har tidligere utgitt bøker om andre forfatterskap, blant annet om Klaus Rifbjerg og Frank Jæger. Alle steder ser deg utkom på dansk i 2005 og er hans første roman.

Blendende godt … En sterk debut med en god historie … Dette kan godt være starten på et stort og viktig forfatterskap. Jeg gleder meg til fortsettelsen.
Michael H. Christensen, Kultyrnytt DR P1

Janus Kramhøft debuterer med et klas-sisk fristelsesdrama … Romanens drama former seg som en variasjon over det den unge Kierkegaard i Enten-Eller beskrev som en konflikt mellom den estetiske og den etiske måten å leve på… En svært sympatisk, realistisk roman om å ta et oppgjør med seg selv, hva (og hvem) man egentlig vil og ikke vil.
Mikkel B. Zangenberg i Politiken

Janus Kramhøft kan skrive; her er det spennning fra første øyeblikk og gode psykologiske portretter av de fire hoved­personene … Her finnes det herlig rå beskrivelser av kunst og kunstnere; desperasjonen lurer ikke under overflaten; den brenner for fullt bluss. En mytisk fortelling omsatt til vår tid.
Henning Prins, Kritisk Portal

En sterk og stilsikker debutroman som får Costumes anmelder til å huske på hvor begavet og inspirerende menn kan være når de velger å bli voksne.
Sissel-Jo Gazan i Costume

 

 

Nøkkelord: Prosa Roman

  Janus Kramhøft: Alle steder ser deg
 • Forlag: Bokvennen Forlag AS
 • Utgivelsesår: 2007
 • Kategori: Prosa
 • Originaltittel: Alle steder ser dig
 • Oversetter: Christian Heyerdahl
 • Lagerstatus:
  Mange igjen
 • Antall sider: 199
 • ISBN: 9788274881679
 • Innbinding: Innbundet

Andre kunder kjøpte også: