Flying Letters 1: Reading Room

Flying Letters er en ny bokserie om lesing og skriving i kunstfeltet.

Første bok i serien Flying Letters har tittelen Reading Room og handler om lesing. Ulike bidragsytere forteller om omveltende lesererfaringer som har preget dem.
 
Bidragsyterne er Linda Nochlin, Dara Birnbaum, Dag Johan Haugerud, Hilde Kramer, Amelié Mourgue D’Algue, Tone Selboe, Halvor Haugen, Marius Kiøsterud, Gerd Schjønsby, Melinda Barlow og Elisabeth Mathisen.

Boken tar utgangspunkt i tanken om teksten som en slags bombe, som kan forårsake mikroeksplosjoner, endre noe, åpne noe opp. Og fascinasjonen over at det kan gå mange år fra en tekst skrives til den når frem til leseren. Billedmaterialet har en assosiativ forbindelse med tekstene, men løper som et fritt narrativ gjennom boken. Alle tekster er på engelsk og norsk.

Tekstbyrået forlag er et uavhengig forlag som drives av Halvor Haugen og Nina Schjønsby, som begge har jobbet mange år med tekst og publisering i kunstfeltet. Serien Flying Letters vil kretse rundt en tekstrelatert tematikk og ta for seg alt fra skriving og lesing, til kollektivitet, tidsskrifter og boksamlinger.

Design: Ian Brown

Andre kunder kjøpte også: